ELDiVEN NASIL ORULUR ORNEKLER ANLATIMLI

"Kar, kış, rüzgar...
Eller artık eldiven arar... "
Biz de elden gelen kadarı ile size bir "eldiven nasıl örülür" yazısı hazırlayalım istedik.

1. ŞIK ÖRGÜ ELDİVEN NASIL ÖRÜLÜR?
Knitting in blogunda yer alan gayet hoş örgü eldiven ile belki ısınmak çok mümkün değil ama şık olacağınızdan hiç şüpheniz olmasın!
Ev içerisinde, davetlerde kullanabileceğiniz şık eldivenin anlatımı da blogda yer alıyor.
En şık eldiven benim olmalı, eldiven nasıl örülür, örgü nasıl yapılır diyenler buradan ->


2. SAÇ ÖRGÜSÜ ELDİVEN NASIL ÖRÜLÜR?
Eliven denince seçeneğin çoğalacağını düşünmediyseniz daha gerisi de gelecek diyebiliriz efendim.
Saç örgüsü moldeinde bir eldiven düşleyenler için doğru adres netten orgu blogunda.
Saçörgüsü eldivenin nasıl yapılcağının da anlatıldığı sayfadan yararlanarak siz de sıradışı bir eldiven sahibi olabilirsiniz.
Saç örgüsü eldiven nasıl örülür, saç örgüsü nasıl yapılır, farklı bir eldiven nasıl örülür, eldiven modelleri nerede bulunur, örnek eldivenler nerede bulunur sorularına cevap arayanlar için yararlı olabilecek örneğin kaynağı burada ->

3. BEŞ PARMAKLI YARIM ELDİVEN ÖRNEKLERİ NASIL YAPILIR?
Beş parmaklaı yarım eldiven örneğini yine netten orguden veriyoruz.
Hem elleriniz üşümesin, hem şıklığınızdan vazgeçmeyin hem de parmaklarınız hareketkabiliyetini kaybetmesin.
Yarım eldiven nasıl örülür?
Nasıl bir eldiven örebilirim?
Yarım eldiven örneklerini nerden bulabilirim? sorularına cevap arayanlar buradan ->

4. İKİ PARMAKLI ÇOCUK ELDİVENİ NASIL ÖRÜLÜR?
İki parmaklı çocuk eldiveni ile çocukların parmakları bir arada, sıcacık olacak.
Çocuk eldiveni nasıl örülür?
Eldiven örnekleri nerede?
Nasıl eldiven örebilirim?
Örgü örnekleri nerede bulunur? diyenlere cevap burada->

5. OYUNCAK ELDİVEN NASIL ÖRÜLÜR?
Madem konumuz eldiven, oyuncağına da yer verelim.
Özellikle oyuncak bebeklere kullanılabilecek, hobi, süsleme, turistik ürün gibi alanlarda kulalnılabilecek oyuncak eldiven örgüsü ve anlatımı burada->

6. MOTİFLİ DESENLİ NASIL ÖRÜLÜR?
Motifli desenli süslü eldiven isteyenlere çok güzel bir alternatif burada.
Nasıl süs örebilirim?
Eldiven nasıl örülür?
Motif nasıl yapılır? diyenlere güzel bir örnek olacak eldiven için buraya->

7. BEŞ ŞİŞ İLE ELDİVEN NASIL ÖRÜLÜR?
Beş şiş ile bİrden eldiven örmek isterseniz anlatımı ve fotoğrafları burada->

8. TİFTİK ELDİVEN NASIL ÖRÜLÜR?
Süslü ve tiftikten bir eldiven örmek isterseniz de buradan buyrunuz ->

Yorumlar

cocuklacocuk dedi ki…
elleri sürekli üşüyen biri olarak çok faydalı bir derleme , yine de zor geliyor eldiven örmek. Nalan Ablanın eldivenini burda görmek mutlu etti bizi.
Selamlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Atasay Kuyumculuk Pırlanta Alyans İnsan Kaynakları İş Başvuru Formu